Agraïment

La Direcció del SPPM-Cat considera que estem en un moment per a felicitar-nos. Per l'eficàcia, l'eficiència, l'esforç, la resolució, el rigor, la llei

La Direcció del SPPM-Cat considera que estem en un moment per a felicitar-nos. Per l’eficàcia, l’eficiència, l’esforç, la resolució, el rigor, la lleialtat, el compromís, la humanitat i la professionalitat demostrada aquests dies durs i crítics, finalment traduït a resultats policials indiscutibles.

Amb aquestes línies, volem fer arribar paraules de suport i felicitació al Cos dels Mossos d’Esquadra, al de la Guàrdia Urbana de Barcelona i Cambrils, així com als cossos de totes les Policies Locals que som part del model de Policia de Catalunya. A la resta de cossos Policials que d’una o altra manera han estat partícips.

També fer arribar el reconeixement i la gratitud als Bombers, als serveis i personal sanitaris, al SEM, als Hospitals,  als Vigilants Municipals, als taxistes, al personal de seguretat privada, als voluntaris de protecció civil, aquelles persones anònimes, veïns, turistes, botiguers, a tots i totes les persones que han contribuït amb tot el que ha estat al seu abast en aquests moments tan plens de tristor.

Amb l’adversitat esdevé dolor, ràbia, tristesa… però sempre se’n desplega la resposta solidària unànime de la Societat.

Gràcies

La Junta Directiva

SPPM-Cat

Facebooktwitterlinkedinmail
Entrada recent
Entrada anterior