Aprovat el codi ètic de la Policia de Catalunya

Des del sindicat SPPM-Cat volem informar que s'ha aprovat el codi d'ètica de la policia de Catalunya. Sent el SPPM-Cat l'únic sindicat de Policia L

Des del sindicat SPPM-Cat volem informar que s’ha aprovat el codi d’ètica de la policia de Catalunya.

Sent el SPPM-Cat l’únic sindicat de Policia Local que ha participat en l’elaboració d’aquest codi. Tot i que el SPPM Cat va participar a la taula per a tractar l´esborrany del Codi d´Ètica de la Policia de Catalunya, volem dir que, el resultat final, no s´ha respectat el text tractat, discutit i debatut en les vuit reunions mantingudes.

L´actual redactat ha estat subjecte a cert maquillatge que trobem inexplicable i que es distancia d´allo concertat. Avui, des del nostre sindicat ho volem fer públic. Tanmateix així ho vàrem dir en el seu moment i ara ho reiterem. No entenem que el Codi de bones Pràctiques (2013) per alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya, traient-li la portada, el preàmbul i l´index, tingui 6 pàgines amb 1536 paraules i que el Codi d´Ètica de la Policia de Catalunya tingui 16 pàgines i 6.039 paraules. Coneixent el tarannà conciliador i dialogant del President del Comitè d´Ètica, molt ens fa sospitar que ell no ha tingut gaire que veure en aquest despropòsit.

Si bé la taronja i la llimona són de la familia dels cítrics, són totalment diferents. Tal qual el Codi en el qual van treballar i el que finalment ha estat aprovat.

Podeu veure el document complet publicat en el DOGC des d’AQUI.

Facebooktwitterlinkedinmail