Assegurança de baixes mèdiques gratuïta

Apreciat Afiliat, Ens es grat comunicar-vos que a partir del pròxim dia 1 de març del 2014, el SPPM Cat ha contractat una pòlissa de baixa medica a

Apreciat Afiliat,

Ens es grat comunicar-vos que a partir del pròxim dia 1 de març del 2014, el SPPM Cat ha contractat una pòlissa de baixa medica a través de la corredoria  i MAPFRE Seguros. Aquesta pòlissa es GRATUÏTA per als afiliats, que estiguin al corrent de les quotes sindicals.

Les condicions de la pòlissa sera de 10€ d’ indemnització diària, un màxim indemnitzable de 30 dies amb franquícia zero dies.

Per poder tenir aquesta cobertura GRATUÏTA per ser afiliat, és necessari que tinguem les teves dades, abans del 31 de gener del 2014, per poder incloure’t dins de l’assegurança.

Les seccions sindicals tindran que enviar aquesta informació al correu electrònic sppmcat@sppm-cat.cat abans del dia 31 de gener del 2014.

Les baixes mèdiques  es tramitaran directament amb  la corredoria Summa Insurance, no passaran pel sindicat.

Per cobrar la baixe medica, s’haura d’estar :

  • Al corrent de les quotes sindicals

  • I hagi emplenat les seves dades en la plantilla excel

Si us plau, que els presidents i membres de les seccions sindicals del SPPM Cat , s´encarreguin  de  omplir en ordinador  les dades dels companys/as    per tenir aquesta informació amb la màxima brevetat possible.

SPPM-Cat

Facebooktwitterlinkedinmail