Assegurança mèdica per a afiliats del SPPM Cat amb MAPFRE

GRUP PACC i MAPFRE SALUT, posa a la teva disposició la possibilitat d'assegurar la teva salut i la dels teus familiars directes (cònjuge, parella

GRUP PACC i MAPFRE SALUT, posa a la teva disposició la possibilitat d’assegurar la teva salut i la dels teus familiars directes (cònjuge, parella de fet i fills) amb unes condicions molt avantatjoses.

MAPFRE SALUT

Una assegurança que inclou àmplies cobertures tant en medicina primària, especialitats i mitjans de diagnòstic, com en urgència i hospitalització. Per a tu que et preocupes per la teva salut i la de la teva família i vols tenir en tot moment accés a tots els avantatges de la sanitat privada.

RESUM COBERTURES

DENTAL

Inclou la cobertura dental on tindràs accés a molts serveis dentals sense cost addicional: urgències, neteges de boca, consultes de diagnòstic, fluoritzacions, educació bucal i preus especials en tots els tractaments dentals que et calgui amb importants estalvis sobre preu mitjà de mercat.

Els interessats a tramitar l’alta en Mapfre, hauran d’emplenar els fitxers «Mandat SEPA (Domiciliació Bancària)» i «Alta Assegurança» i enviar-los al següent correu electrònic: spplb@grupopacc.es , indicant en l’assumpte «Alta segur salut Mapfre SPPM CAT».

*SE SUPRIMIRAN ELS PERÍODES DE CARÈNCIA ESTABLERTS EN EL CONDICIONAT GENERAL DE LA PÒLISSA, DURANT EL PERÍODE PROMOCIONAL, excepte para estudi de l’esterilitat i tractament mitjançant tècniques de reproducció assistida i adopció nacional i internacional.

*Passat el període promocional, les noves altes seran amb declaració de salut i manques.

QUADRE MÈDIC PÒLISSA COMPLETA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA ALTA ASSEGURANÇA

.

Per a més informació i dubtes podeu contactar amb DANIEL RODRIGUEZ:
Telf, 628 313 398 y 967 234 481 Email, spplb@grupo-pacc.es
Facebooktwitterlinkedinmail