Carta d’agraïment secció sindical de Castell Platja d´Aro

Agents de la Policia Local de Castell-Platja d'Aro han  començat  a  veure  la  llum del final del túnel. 13 agents d'aquesta Policia portaven de

Agents de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro han  començat  a  veure  la  llum del final del túnel.

13 agents d’aquesta Policia portaven de de l’any 2007 patint la injustícia de cobrar un complement menys que la resta dels seus companys , fent la mateixa feina.

Des de llavors no han deixat de treballar amb la mateixa dedicació pels ciutadans i simultàniament han intentat reunir-se amb l’alcalde de la Corporació, amb resultat negatiu.

Un episodi significatiu es quan l’any 2012 després de manifestar-se en un ple,van aconseguir que el regidor de Seguretat Ciutadana, el prometés el cobrament de complement mencionat.

Quan aquest fet va ser desmentit pel mateix Ajuntament en qüestió de dies , va causar un fort cop als agents i a les seves famílies que van pensar que per fi sel’s havia escoltat.

Finalment diversos agents farts van decidir contactar amb el sindicat SPPM-CAT , per la seva dilatada i positiva tasca en defensa dels policies.

Sense més dilació el seu secretari general el Sr. Daniel BEL va posar a la seva disposició l’advocat el Sr. Vicenç NAVARRO BETRIAN i en qüestió de mesos es van començar a guanyar sentències, fins al punt que quatre agents ja han cobrat més de 25.000 euros en concepte d’endarreriments.

Els agents han assenyalat que era del tot innecessari arran de les despese judicials  que pagarà el conjunt de ciutadans de Castell-Platja d’Aro, ja que l´Ajuntament a tingut que pagar a un advocat extern la defensa de les 13  demandes i les costes processals.

Actualment queden encara diversos recursos, però els perjudicats son optimistes.

Els policies implicats han volgut expressament aprofitar aquest article per donar les gràcies al sindicat SPPM CAT, al Sr. Daniel BEL per la seva capacitat de treball , a l’advocat el Sr Vicenç NAVARRO per la seva professionalitat i a tots els agents veterans del cos de la Policia Local de Castell-Platja d’aro que han estat del costat dels perjudicats.

Aquest conjunt de policies i afiliat’s al sindicat SPPM CAT volen remarcar que es continuarà lluitant pels companys que malauradament no han pogut assolir aquest complement, i fins que tothom sigui igual en aquesta plantilla de treballadors.

SPPM CAT

Castell Platja d´Aro

Facebooktwitterlinkedinmail
Entrada anterior