Denuncia secció sindical Policia Local Argentona

Davant els últims comunicats emesos per l'Ajuntament d'Argentona guardant relació amb l'augment significatiu d'inseguretat al municipi, la secció si

Davant els últims comunicats emesos per l’Ajuntament d’Argentona guardant relació amb l’augment significatiu d’inseguretat al municipi, la secció sindical de la Policia Local d’Argentona, vol informar de la seva problemàtica:

  1. La plantilla policial actualment està integrada per 24 efectius dels quals 5 es troben de baixa mèdica, l’Ajuntament es va comprometre a la contractació de personal per tal de cobrir les baixes de llarga durada, acordant dues places d’agent de caràcter d’urgència  fins al 03/11/2018.
    A principis d’aquest mes no s’ha renovat als nous efectius tot i continuant amb la inseguretat i  mantenint les mateixes baixes, fent del tot impossible donar cobertura a un servei ordinari d’una patrulla al carrer.
  2. L’Ajuntament amb la realització de la valoració de lloc de treball s’ha proposat la baixada de sous i complements acordats per l’anterior equip de govern fa onze anys (2007).
    Lluny de millorar les condicions de treball dels policies, augmentar els efectius i la negociació dels plusos, al  ple de novembre l’Ajuntament manifesta obertament  no ser responsable de la seguretat dels veïns i veïnes  i traspassa la problemàtica al departament d’interior de la Generalitat.

El col·lectiu policial és conscient del moment d’inseguretat que pateixen els nostres veïns i veïnes i tot i no disposar d’efectius suficients, la pèrdua de poder adquisitiu  i condicions de treball, continuarà donant el servei amb els mitjans al seu abast.

SPL CME

Facebooktwitterlinkedinmail