Enhorabona als nostres Serveis Jurídics

Res impossible Amb el present, avui no plantejarem un debat o un test d’idoneïtat sindical o de la praxi dels nostres serveis jurídics; serveis que

Res impossible

Amb el present, avui no plantejarem un debat o un test d’idoneïtat sindical o de la praxi dels nostres serveis jurídics; serveis que no cal dir que treballen aferrissadament per afrontar amb seguretat la seva activitat professional, en reclamacions i defenses judicials per la garantia dels nostres afiliats i afiliades. Tampoc volem semblar arrogants, però ja sabeu que les coses les diem pel seu nom. Una vegada analitzats els darrers anys, estem en condicions d’informar-vos que el 81% del casos tractats han estat resolts satisfactòriament, és a dir, s’han guanyat en seu judicial. Això ho podríem traduir en què els afectats han recuperat drets i també el rescabalament de diners, sense que el SPPM-CAT hagi cobrat mai cap extra o percentatge de cap naturalesa.

Felicitem, des d’aquestes línies, als nostres serveis jurídics Senyors Vicenç Navarro Betrian, Jaume Lapaz Castillo i Juan  José Llamas Romay,  i ens felicitem a nosaltres mateixos perquè som el que som per la confiança de tots vosaltres.

SPPM-CAT

Facebooktwitterlinkedinmail