Cursos 2023

Tots els cursos de 2023 estaran reconeguts per l'ISPC.

Per aquest motiu, fins que no es publiqui la resolució de l'ISPC amb els cursos reconeguts, no començarà la formació online 2023.

Els cursos de 2023 començaran al mes d'abril de 2023. Fins al mes de març 2023 mantindrem oberts els cursos del segon semestre de 2022.

L'alumne els podrà seguir en les dates programades. 

Es faran dues sessions de cada curs. Una al primer semestre i altra al segon semestre de 2023.

En els cursos, a la data de començament de cada mòdul es mostren els continguts i a la data de finalització es mostra l'exàmen DAC. Durant aquest període l'alumne disposa de temps per estudiar amb connexió dins la plataforma.

Si la dedicació d'un alumne connectat amb activitat dins mòdul/curs supera el 80 % de les hores lectives corresponents i ha superat l'exàmen DAC, el sistema li permetrà descarregar un diploma d'aprofitament del mòdul/curs.

Si la opció d'estudi no és dins la plataforma, el Sindicat no podrà certificar el temps dedicat per l'alumne a formació.

Una vegada superat el curs en format online, l'alumne tindrà l'opció d'assistir a un examen final de valoració presencial de tot el curs i obtenir a més a més un altre certificat en que constarà el reconeixement del curs per l'ISPC.


Last modified: Tuesday, 10 January 2023, 9:14 PM