Cursos 2022

Els cursos són de 80 hores lectives i estan estructurats en quatre mòduls. L'alumne els podrà seguir en les dates programades. 

Es faran dues sessions de cada curs. Una al primer semestre i altra al segon semestre de 2022.

Cada mòdul, de 20 hores lectives, dura aproximadament dues setmanes. A la data de començament del mòdul es penjen els continguts i a la data de finalització es penja l'exàmen DAC. Durant aquest període l'alumne disposa de temps per estudiar amb connexió dins la plataforma.

Si la dedicació d'un alumne connectat amb activitat dins mòdul/curs supera el 80 % de les hores lectives corresponents i ha superat l'exàmen DAC, el sistema li permetrà descarregar un diploma d'aprofitament del mòdul/curs.

Si la opció d'estudi no és dins la plataforma, el Sindicat no podrà certificar el temps dedicat per l'alumne a formació.

Si el curs té el reconeixement de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, una vegada superat el curs en format online, l'alumne tindrà l'opció d'assistir a un examen final de valoració presencial de tot el curs i obtenir a més a més un altre certificat en que constarà el reconeixement del curs.


Darrera modificació: dijous, 1 setembre 2022, 22:19