Policia Local desarmada – Armada !!!

Aquesta imatge properament serà història. El SPPME-CAT ha aconseguit que en dos Ajuntaments, el de Puigcerdà i el de Tàrrega, la seva Policia Local

Aquesta imatge properament serà història.

El SPPME-CAT ha aconseguit que en dos Ajuntaments, el de Puigcerdà i el de Tàrrega, la seva Policia Local, duguin les armes de foc que com a Policies els hi correspon legalment. Avui a la Vanguardia Digital, surt la noticia de que Tàrrega comprarà pistoles pels seus Policies Locals. (veure noticia)

Podeu fer una cronologia dels fets per poder avaluar, allò que correspon al SPPME-CAT i NO a iniciatives polítiques inexistents. Tàrrega comprarà les armes a la seva Policia Local perquè així es va comprometre el seu Ajuntament amb escrit adreçat al sindicat SPPME-CAT, una vegada presentada denuncia davant del Contenciós, judici que s’ha de celebrar el 21 del proper mes de Febrer.

La Cronologia dels fets

1.-La Policia Local de Tàrrega, la única de Catalunya que no lleva pistola. (07 de gener de 2012)

2.- Contenciós contra l’Ajuntament de Tàrrega. (03 de juny de 2012)

3.-Veure Escrits

Dos ajuntaments que històricament es negaven a que els seus Policies Locals dugessin armes de foc, ha estat finalment el SPPME-CAT amb una defensa legitima la que ha aconseguit que el dret prevalgui, sobre els oportunismes polítics .

«No som ni millors, ni pitjors, si som diferents »

SPPME-CAT

Facebooktwitterlinkedinmail