Qui som

SECRETARI GENERAL
Daniel Bel
secretarigeneral@spl-cme.cat
SECRETÀRIA DE FINANCES
María Baena
finances@spl-cme.cat
SECRETARI D’ORGANITZACIÓ
José Manuel Beltrán
organitzacio@spl-cme.cat
SECRETARIS D’ACCIÓ SINDICAL
F. García
accio.sindical@spl-cme.cat
SECRETARI D’ACTES 
Oscar Virgili
secretaricertificacions@spl-cme.cat
COORDINADOR 
Juan Roberto Miras
Coordinador-r@spl-cme.Cat
COORDINADOR 
Joaquín Lozano
coordinador-j@spl-cme.cat
COORDINADOR VIGILANTS
Josep Casals
vigilants@spl-cme.cat

Presentació Secretari General SPL-CME

Company/a, et dono la benvinguda a la pàgina oficial del sindicat SPL-CME.

Des de la direcció del SPL-CME hem apostat per les TIC, (tecnologies de la informació i la comunicació) com a una alternativa que, creiem, ha de suposar un major apropament i contacte amb tots vosaltres, aquells que formeu part del nostre sindicat.

Desitgem que aquest, el nostre espai en línia, sigui una eina útil que ens permeti interactuar de forma més àgil i eficaç. No només ha de ser vista des d’una perspectiva de difusió de la informació, sinó també, per a la posada en comú d’idees, propostes i dubtes que ens puguin aportar un reforç i un recolzament en un moment donat o sobre una matèria determinada.

En els meus anys de trajectòria professional, no han estat pocs els dubtes sorgits sobre el sindicalisme i els interessos variats que fan moure o interrompre accions a les organitzacions més representatives i als diferents personatges que les manipulen, gestionen, operen, manegen, condueixen o les grapegen. Semblarà contradictori que un sindicalista faci aquestes afirmacions, però és la realitat que supera, amb escreix, a la ficció. D’aquestes inquietuds i observacions, el SPL-CME  va planificar una forma de fer, prioritzant l’objectiu i benefici global de la professió de les Policies Locals de Catalunya, no pensant només en el favor que poguessin obtenir d’aquells que les dirigissin o estiguessin en el Govern del Pais.

Avui estem presents en 219 cossos de Policies Locals de Catalunya. Creiem es aquest el principi d’un estat embrionari en el que ens trobem, hem de seguir avançant perquè, encara que sembli molt, no es suficient i devem implicar-nos encara més, per un sentit obvi de responsabilitat, perquè el SPL-CME som tots i seguirem idealitzant els nostres objectius, fins a que totes les Policies Locals de Catalunya es puguin sentir degudament representades.

Penso en els afalacs o elogis que se’ns transmeten i, al meu mode de veure, són els vostres aquells que ens congratulen, precisament per ser els vostres, els dels nostres afiliats/des, i no els d’aquells amb els que ens veiem obligats a contendre en el vostre benefici o en justícia.

No hem tingut un camí fàcil, fins arribar on estem avui. La nostra filosofia és defensar, en igual mesura, a qualsevol col·lectiu de Policies Locals, amb independència de si són tres o tres-cents els afiliats. El nostre esforç mai decaurà per un número, la nostra lluita és la causa.

Soc conscient que estem en el punt de mira de molts, encara que també, per a alguns, som un exemple a imitar. No pensem en allò que opinen avui de nosaltres sinó en allò que diran en el futur. Som fidels als nostres principis i fervents davant les injustícies, provinguin de on provinguin. El teixit social que forma el SPL-CME no se regeix per cap dels colors que formen el arc de Sant Martí, ni per el tipus de tempestes que les hagin precedit, perquè al final allò que val són els fets.

Aconseguiran alegrar-nos, en ocasions entristir-nos, inclòs irritar-nos i desgastar-nos, però no aconseguiran abatre’ns ni canviar la nostra forma de fer sindicalisme, perque  el nostre objectiu amb les millors garanties són les Policies Locals de Catalunya.

Us encoratjo a tots/es a participar en aquest espai i a transmetre’ns les vostres inquietuds i les vostres opinions, totes són importants tant com ho sou vosaltres.

Recodar la nostra màxima: «no som ni més, ni menys que altres, ni millor ni pitjors que ningú, som diferents, aquesta és la gran diferència, aquella amb la qual se’ns distingeix».

Em teniu a la vostra disposició.
Daniel Bel Pujades