Reunió amb la Subdireció General de Coordinació Policia de la Catalunya

Aquest matí de 12 de desembre de 2012, s'ha mantingut una reunió amb el Subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya Joan Carles de

Aquest matí de 12 de desembre de 2012, s’ha mantingut una reunió amb el Subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya Joan Carles de la Monja, la Cap del servei de suport al sistema de Seguretat, Encarna García , l’advocat del sindicat Vicenç Navarro i el secretari general Daniel Bel, relativa a l’adequació i equivalència de categoria de les policies locals al Grup C1, per equiparar-se al cos de Mossos d’Esquadra.

La Subdirecció ha escoltat les propostes del sindicat per tal de poder analitzar amb més profundidat la demanda de reconeixament en el bon sentit de la coherència i voluntat que les policies locals puguin accedir a l’equiparació. Queda pendent a les properes dates reunions amb diferents Institucions per buscar el definitiu acord per les policies locals de Catalunya.

Com bé sabeu, aquesta és una reindivicación del SPPME-Cat des de fa molt temps, de la mateixa manera, que el de la uniformitat , pel que sembla aquest últim ja està en camí de resoldre (mireu noticia penjada web), entenem que ara s’ha de corregir aquest greuge que tenim les policies locals de Catalunya.

La reunió es pot catalogar de cordial i, amb una bona predisposició de la Subdirecció general de Coordinació de Policia de Catalunya.

SPPME-CAT

Facebooktwitterlinkedinmail