SPPM Cat d´Almacelles (Lleida)

Almacelles i el Sentit comú Tot allò que serveixi per a millorar la seguretat dels ciutadans és un valor social que cal tenir present per totes les

Almacelles i el Sentit comú

Tot allò que serveixi per a millorar la seguretat dels ciutadans és un valor social que cal tenir present per totes les administracions, més encara si aquells que han de garantir aquesta seguretat són funcionaris de Policia sotmesos a un risc possible, previsible o probable. Aquestes alçades hom entén que als vehicles a motor un cinturó de seguretat és vital per a salvaguardar vides, tanmateix ho és una armilla per a un Policia i no calen altres raonaments.

Malgrat els darrers anys, fins i tot quelcom més, l’Ajuntament d’Almacelles era contraria a dotar d’armilles, com a elements de seguretat, als seus agents de Policia, fet que va portar  l’inici de una demanda.

No ha estat un recorregut fàcil però al final pensar bé, consisteix, en reconèixer la veritat o en dirigir l’enteniment pel camí que condueix a ella.

Quan la resta falla, el sentit comú es converteix en l’orientació pràctica de la raó. Des del SPPM-CAT, malgrat els antecedents, ens hem de felicitar tots plegats, doncs els càlculs d’el fet improbable ha donat pas al fet obvi sobre l’absurd.

Si bé, el pròxim 6 d’abril de 2016, s’havia de celebrar la vista al Jutjat Contenciós administratiu 1 de Lleida, finalment l’Ajuntament s’aplana en l’aplicació pràctica del sentit comú dotant de les armilles de seguretat als seus agents; tot i que nosaltres no hauríem defallit en la defensa dels funcionaris de Policia Local d’Almacelles.

SPPM-Cat

Facebooktwitterlinkedinmail