Acció solidària per a un excompany de la Guàrdia Urbana Barcelona

La Direcció del SPPM-CAT té coneixement de la situació precària i al límit, d'un ex company de la GU Barcelona. Per a garantir el principi de protec

La Direcció del SPPM-CAT té coneixement de la situació precària i al límit, d’un ex company de la GU Barcelona. Per a garantir el principi de protecció de les dades i per la deguda consideració i respecte no informarem, aquí i públicament, dels fets ni la identitat del company afiliat durant anys en nosaltres.

El SPPM-CAT ha esgotat les vies al seu abast i només ens resta fer-vos una crida a la solidaritat, la de tots els afiliats i afiliades, per a que ajudeu en aquesta acció solidaria vers un company.

Sense que serveixi de precedent, volem demanar una donació, mínima de 5 €, per tal de satisfer les necessitats primàries i familiars del company, pel que anirà íntegrament l’import recaptat.

Cercarem la forma i el mètode més convenient per tal de poder-vos explicar els detalls de la situació, de manera que no es posi en major situació de risc al nostre company i la seva estabilitat personal.

Pensem que podríem ser qualsevol de nosaltres i ho tractaríem amb el mateix rigor i humilitat, que ho estem fent ara.

Podeu fer l’ingrés de la donació al número de compte del sindicat:

2100  0027  22  0201091480 de  la  Caixa.

0081  0900  89  0003739685 del Banc  de  SabadellAtlántic

Fent constar el concepte “Acció Solidaria Company GU».

Restem a la vostra disposició per a aclarir-vos els dubtes

SPPM-CAT

Facebooktwitterlinkedinmail