Article Diari de tarragona.com, sobre Guardia Urbana Tarragona

Des del SPPM-Cat us informem que s'ha publicat un article en el Diaridetarragona.com, (veure article), en el qual s'informa sobre la polèmica per la

Des del SPPM-Cat us informem que s’ha publicat un article en el Diaridetarragona.com, (veure article), en el qual s’informa sobre la polèmica per la convocatòria de dues places d’intendent major de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

En l’article es reflecteix unes declaracions del Regidor Carles Castillo en les quals diu que “Es una maniobra de intoxicación ante las próximas elecciones sindicales de la Guàrdia Urbana, con el objetivo de ensuciar al cuerpo, realizada a través de un sindicato que no tiene representatividad ni relación con el Ayuntamiento”. Si aquestes declaracions no han estat tretes de context per l’articulista, hem de dir que aquestes paraules són desafortunades ja que, contràriament al que expressa el senyor Carles, el nostre sindicat té afiliats en aquest ajuntament i hem de defensar els seus drets. També indicar-li al senyor Carles que la no representativitat en un col·lectiu no implica el no poder denunciar el que per dret correspon.

SPPM-Cat

Facebooktwitterlinkedinmail