Comiat d’agraïment de Daniel Bel

Durant més de divuit anys he estat Secretari General,  hem compartit experiències i esforços amb un gran propòsit, els drets professionals de les

Durant més de divuit anys he estat Secretari General,  hem compartit experiències i esforços amb un gran propòsit, els drets professionals de les Policies. 

Em sento orgullós d’haver representat durant aquest temps el  nostre sindicat.

El dia 27 deixo   la Secretaria general, m’honora el fet d’haver contribuït al foment de possibles solucions/aportacions a les inquietuds  tractades en aquests  anys, perquè hem fet coses prou significatives entre tots i totes.

A la nova Direcció de Catalunya, que surti del Congrés, l’animo i encoratjo a continuar en aquesta línia de treball, serietat, responsabilitat i honradesa, tan important que entre tots hem fet un sindicat fort i els afiliats i les administracions han rebut el resultat.

La nostra feina mai és agraïda, però sí que esdevé una recompensa  veure el començament com estava el sindicat i veure’l actualment,  tot gràcies a vosaltres.

Vull agrair a tothom qui forma part del sindicat per tots aquests anys, així com el suport rebut durant aquests dies  que us podré agrair el divendres dia 27 en el meu comiat.

 GRÀCIES

Facebooktwitterlinkedinmail