El SPPM Cat participa en la nova redacció del Codi d´Ètica de la Policia de Catalunya

El SPPM CAT, ha estat convidat a participar en la taula del comitè d´ètica, on s´hauria debatut, l´esbos del que haurà de ser el Codi d´ètica

El SPPM CAT, ha estat convidat a participar en la taula del comitè d´ètica, on s´hauria debatut, l´esbos del que haurà de ser el Codi d´ètica de la Policia de Catalunya. En el decurs de les diferents convocatòries, s´han pogut contextualitzar les diferents  opinions, suggeriments, aportacions, sense que a priori, existís límits per part de la Presidència del Sr. Francesc Torralba, al que, des d´aquestes líneas hem d´agrair molt positivament la seva comprensió, qui hauria conduit i moderant els debats des d´una posició de tolerància i objectividat.

Són membres del Comitè:

El senyor Francesc Torralba Roselló, director de la càtedra Ethos d’ètica aplicada de la Universitat Ramon Llull i professor d’història de la filosofia contemporània i antropologia filosòfica en aquesta Universitat.

La senyora Esther Giménez-Salinas i Colomer, catedràtica de dret penal i criminologia de la Facultat de Dret de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses – Universitat Ramon Llull.

El senyor Martín Rodríguez Sol, fiscal de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La senyora Victòria Camps Cervera, catedràtica emèrita de filosofia moral i política de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El senyor Àngel Castiñeira Fernández, professor titular del Departament de Ciències Socials de l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses – Universitat Ramon Llull.

La senyora Cristina Manresa Llop, comissària Mosso d´Esquadra

El senyor Josep Lluís Rosell Pujol, intendent Mosso d´Esquadra

El senyor Jordi Dalmau Florejachs, inspector Mosso d´Esquadra

El senyor Jordi Dalmases Permanyer, cap de la Policia Local d’Igualada, a proposta de la Federació de Municipis de Catalunya.

El senyor Lluís López i García, cap de la Policia Local de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a proposta de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.

SPPM CAT

Facebooktwitterlinkedinmail