Eleccions sindicals a l´Ajuntament de Barcelona

COMENCEM UNA NOVA ETAPA AMB MOLTA IL·LUSIÓ, GRÀCIES AL SUPORT REBUT EN ELS ÚLTIMS DIES PER NOMBROSOS COMPANYS I COMPANYES DE LA GUÀRDIA URBANA

COMENCEM UNA NOVA ETAPA AMB MOLTA IL·LUSIÓ, GRÀCIES AL SUPORT REBUT EN ELS ÚLTIMS DIES PER NOMBROSOS COMPANYS I COMPANYES DE LA GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

Guanya la GU de Barcelona

Les eleccions sindicals són un procés de pressa de decisions on s’escull, entre una pluralitat de candidatures i preferències, a aquelles persones i organitzacions que, de manera legítima, han de participar en els òrgans de representació.

Barcelona ha estat i és un referent  d’influència per a les Policies Locals de Catalunya.

Després de tots aquest anys, darrera  una feina constant de transmissió d’idees, de propòsits i d’intencions, el SPPM-CAT ha concorregut a les eleccions, on finalment ha obtingut representació per a poder treballar directament pels interessos professionals de tota la Guàrdia urbana.

Sembla retòric, però ens és igual el que sembli. Hem treballar de valent, hem estat allà i ens hem pogut expressar.

Volem agrair a tots els companys i companyes de la GU de Barcelona, per escoltar-nos, per confiar-nos les seves inquietuds, les seves il·lusions i, sobre tot, les ganes de treballar en fi de qualsevol millora.

No hi ha progrés sense compromís. No hi ha victòria sense sacrifici. Tots hem guanyat però qui realment hi guanya és la Guàrdia Urbana de Barcelona, ara és el nostre moment.

Gràcies i felicitats

SPPM Cat

Facebooktwitterlinkedinmail