El sindicat SPLCME obté el compromís de l’Ajuntament de Reus per renegociar condicions laborals

Els representants dels treballadors han denunciat la manca de diàleg pel que fa a la resolució de conflictes i necessitats del personal. El Si

Els representants dels treballadors han denunciat la manca de diàleg pel que fa a la resolució de conflictes i necessitats del personal.

El Sindicat de Policies Locals Cos de Mossos d’Esquadra (SPLCME), la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) i la secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) que representen els treballadors de l’Ajuntament de Reus havien previst una jornada de protesta per aquest dijous 11 d’abril. Els sindicats denunciaven la manca de diàleg i voluntat negociadora del Palau Municipal, però han decidit aturar la concentració en aconseguir un nou preacord.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, els representants del personal haurien mantingut una reunió amb elresponsable de Recursos Humans i «han acceptat una treva davant el seu compromís per reiniciar immediatament les negociacions«, apunten en un comunicat.

El motiu de la protesta era denunciar la inacció del Govern davant les múltiples reivindicacions sindicals. En els últims mesos, han demanat en diferents ocasions un «diàleg obert i constructiu amb l’Ajuntament, per resoldre una cinquantena de temes pendents i millorar les condicions laborals de la plantilla», descriuen.

Primer pas endavant

Des dels sindicats SPLCME, CSIF i CCOO rebutgen la manca de resposta municipal i recalquen que aquest fet repercuteix negativament en el benestar dels treballadors i treballadors i en la qualitat de la prestació de serveis.

D’aquesta manera, el compromís per part del departament de RRHH suposaria un primer pas endavant per aconseguir un canal de comunicació eficaç entre l’Ajuntament de Reus i la representació sindical. L’objectiu dels representants és «garantir un entorn laboral just i sostenible» per a tota la plantilla i trobar solució a les seves necessitats.

Fuente:https://tarragonadigital.com/societat/ccoo-csif-compromis-ajuntament-reus-negociar-condicions-laborals_1865076_102.html

Facebooktwitterlinkedinmail